Naast de glasgravures die Saskia in opdracht heeft vervaardigd heeft zij inmiddels ook een aantal kunstwerken vervaardigd.

Een van haar kunstwerken staat op het St Cornelisplein in Swartbroek. Dit werd vervaardigd in opdracht van de dorpsraad ter gelegenheid van de oplevering van het gerenoveerde dorpsplein. In het kunstwerk is het dorp Swartbroek weergegeven in de drie bollen, die geplaatst zijn in de vorm van het dorpje. Op de bollen staan diverse markante gebouwen/gebouwtjes weergegeven, ook van het inmiddels verdwenen Cafe de Smeed.

 

Glasobjecten

Naast de glasgravures zijn er nu ook glasobjecten in de winkel te zien en te koop. Deze objecten zijn door Frits vervaardigd van glasstroken of van flessenglas.
Eventueel maakt hij ook in opdracht objecten. In dat kader heeft hij al eens voor een 40 jarig huwelijk de letters van het paar in glasstroken gemaakt. Deze letters werden vervolgens op een glasplaat gelijmd, die door Saskia met tekst werd gegraveerd.

En sinds kort heeft Frits de beschikking over een klein oventje, waarin hij glas versmelt. De eerste resultaten in de vorm van koelkastmagneetjes en broches zijn nu te zien.